Satay de pui cu sos picant de arahide
Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție conține 150 de calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sos de pește, unt de arahide complet natural și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Satay de pui cu sos picant de arahide, Satay de pui cu sos picant de arahide, și Satay De Pui Cu Sos Picant De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați laptele de cocos, sosul de pește, zahărul brun, pasta de curry și sarea într-un castron mare și bateți pentru a combina; pune deoparte.
Așezați totul, cu excepția sucului de lămâie, într-o cratiță mică și bateți pentru a combina. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional, până când ingredientele sunt combinate uniform, aproximativ 3 minute în total.
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu-înalt (aproximativ 375 de metri cubi F până la 425 de metri cubi f). Între timp, filetați o singură bucată de pui pe lungime pe fiecare frigăruie și transferați-o pe o foaie de copt.Când grătarul este gata, frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei vegetal.
Așezați frigăruile pe grătar, închideți capacul și gătiți până când apar semne de grătar în partea de jos, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți puiul, închideți grătarul și gătiți până când apar semne de grătar pe a doua parte și puiul este gătit, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult.
Transferați frigăruile într-un platou de servire curat și serviți cu sosul de arahide răcit pentru scufundare.