Satay de porc Indonezian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.1 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 523 calorii, 41G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 113 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Satay De Porc Indonezian, Satay De Porc Indonezian, și Carne de vită satay o lan Indoneziană sătura babi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, procesați usturoiul, ceapa verde, ghimbirul, arahidele, sucul de lămâie, mierea, sosul de soia, coriandrul și fulgii de ardei roșu. Puree până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ceapa Verde
Suc De Lămâie
Coriandru
Sos De Soia
Arahide
Usturoi
Ghimbir
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Se toarnă bulion și unt și se amestecă din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Bulion
3
Puneți cuburi de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă și turnați amestecul peste carne. Marinați la frigider timp de 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți cuburile de porc din pungă și introduceți-le pe frigarui. Într-o cratiță mică, fierbeți marinada timp de 5 minute. Rezervați o cantitate mică de marinată pentru însăilare și puneți restul deoparte pentru a servi ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Marinada
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Frigarui
6
Grătar preîncălzit ușor cu ulei. Grătați timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc bine, întorcându-se și perindând frecvent cu marinata gătită.