Sassy zahăr scorțișoară cartofi dulci cartofi prăjiți cu sos cremos de arțar de nucă de cocos

Sassy zahăr scorțișoară cartofi dulci cartofi prajiti cu sos cremos de nucă de cocos Maple scufundare este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de ulei de cocos, amidon de porumb, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scorțișoară și zahăr de nucă de cocos cartofi prăjiți, Scorțișoară zahăr cartofi dulci cartofi prăjiți cu sos de Marshmallow prăjit, și Scorțișoară zahăr cartofi dulci cartofi prăjiți cu Vanillan glazură Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii dulci; tăiați în benzi de 1/4x1/4 inci. Într-un castron mare, bateți ouăle și laptele cu biciul.
Adăugați fâșii de cartofi; se amestecă pentru a acoperi complet.
În plăcuța de plăcintă, puneți amestecul Bisquick și amidonul de porumb. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul, sarea și scorțișoara.
Adăugați 2 linguri de amestec de zahăr-scorțișoară în amestecul Bisquick; se amestecă până se combină. Puneți deoparte amestecul rămas de zahăr-scorțișoară.
Încălziți uleiul de cocos în tigaie de 10 inci la foc mediu.
Scoateți cartofii dulci din amestecul de ouă; se acoperă cu amestec Bisquick.
Așezați 15 până la 20 de benzi de cartofi dulci acoperiți în ulei fierbinte; se prăjește până se rumenesc.
Scoateți cartofii din ulei; așezați pe farfurie căptușită cu șervețele sau prosoape de hârtie.
Presărați cartofii prăjiți cu 1/2 lingură din amestecul rămas de zahăr-scorțișoară. Prăjiți cartofii dulci rămași până când toți cartofii dulci sunt prăjiți, acoperiți cu amestec de zahăr-scorțișoară imediat ce ies din uleiul fierbinte.
Așezați iaurtul într-un bol de servire mediu.
Stropiți cu sirop de arțar.
Serviți cartofii dulci prăjiți fierbinți cu baie.