Saruturi De Bezea Cu Ciocolata-Alune
Ciocolata-alune bezea pupici ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 48 și costă 5 cenți pe porție. O porție conține 24 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, amidon de porumb, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare includ Saruturi De Bezea Cu Ciocolata-Alune, Ciocolata Bezea Pupici, și Produse de patiserie cu ciocolată, bezea și alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinarea fină.
Combinați amestecul de alune, 1/4 cană de zahăr pudră și amidon de porumb într-un bol mediu, amestecând cu un bici.
Puneți albușurile de ou, crema de tartru și sarea într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr granulat, 1 lingură la un moment dat, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor amestecul de alune și vanilia în amestecul de ouă.
Acoperiți două foi de copt cu hârtie pergament. Se amestecă amestecul de albus de ou într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inci. Pipe 48 (1 1/2-inch-rotund) movile pe foi de copt pregătite.
Coaceți la 325 timp de 25 de minute sau până când bezea se termină și se usucă la atingere. (Bezea se face atunci când suprafața este uscată și bezea pot fi eliminate din hârtie fără lipirea la degete.) Opriți cuptorul; deschideți parțial ușa cuptorului. Se răcește bezea în cuptor 30 de minute.
Scoateți din cuptor; îndepărtați cu grijă bezelele de pe hârtie.