Sare și piper somon

Sare și piper somon
Somonul de sare și piper este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1047 calorii. Pentru $ 7.66 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 47 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână năsturel, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este uimitor. Încercați Sare și piper somon cu maioneză de var cu cartofi, Sare Și Piper Pui, și Creveți cu sare și piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Treceți degetul în sus și în jos în centrul senzației de somon pentru orice oase de ac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Îndepărtați orice găsiți cu un clește sau o pensetă cu nasul acului. Cu un cuțit ascuțit care taie lățimea somonului, împărțiți-l în 4 porții egale. Sareți ușor somonul și lăsați să stea câteva minute; acest lucru vă va ajuta să obțineți o piele crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Încălziți un număr de 2, aproximativ 2 linguri, de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când uleiul aproape fumează. Condimentați somonul cu piper și frecați aproximativ 1 1/2 linguri de unt pe partea de piele a fiecărui file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați somonul în tigaie, cu pielea în jos. Pentru a obține o piele super crocantă, gătiți somonul aproape până la finalizare, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Întoarceți somonul și gătiți până când partea de carne este bine arsă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Transferați somonul într-un platou și serviți cu cartofii zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
7
Puneți cartofii într-o oală mare, acoperiți-i cu apă rece și adăugați un vârf mare de sare. Dacă sunt mari, tăiați-le în jumătate. Aduceți la fierbere și fierbeți până când cartofii sunt fragede cu furculița, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Scurgere. Lipiți o furculiță în cartofi, câte 1, ridicați-i din strecurătoare și curățați-i cu un cuțit. Aruncați cartofii într-un castron și zdrobiți-i aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
10
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline cu untul într-o cratiță medie la foc mediu până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați ceapa perlată, zahărul și sucul de lămâie și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa se rumeneste, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
12
Adăugați feliile de lămâie, mazărea și coaja de lămâie și continuați să gătiți până când mazărea este fierbinte. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați legumele peste cartofii din castron, stropiți cu ulei de măsline extravirgin adăugați pătrunjelul și mărarul și gustați pentru sare și piper. Împrăștiați năsturelul deasupra, pliați-l până se ofilește și numiți-l o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista