Sare și piper coaste de rezervă cu Romesco

Sare și piper coaste de rezervă cu Romesco
Sare și piper coaste de rezervă cu Romesco este un lactate gratuit felul principal. Pentru $ 9.55 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 108g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1262 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de oțet de sherry, limes, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, Coaste De Rezervă, și Coastele de rezervă ale tatălui.

Instrucțiuni

1
Pentru coaste: Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F și începeți mai întâi coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se amestecă împreună sarea, piperul și ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
3
Îndepărtați membrana subțire din partea osoasă a coastelor și aruncați-o. Presărați ușor condimentul pe ambele părți ale coastelor, apoi așezați rafturile, cu partea laterală în jos pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Se introduce la cuptor și se coace până când coastele au o crustă frumoasă (cunoscută și sub numele de "scoarță") la exterior, iar carnea se va îndepărta de os, 3 1/2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Între timp, pregătiți sosul romesco: puneți o cratiță mare la foc mediu și acoperiți cu o cantitate generoasă de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați cuburile de pâine și prăjiți până la auriu, 6 până la 7 minute. Condimentează cu puțină sare și aruncă cuburile de pâine în timp ce gătesc, astfel încât să se rumenească uniform peste tot. Când ați terminat, scoateți din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați șuvițele de migdale în tigaia uscată și prăjiți până devin aurii, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Se acoperă tigaia cu mai mult ulei de măsline și se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați ardeii roșii scursi și sotati timp de 2 până la 3 minute. Apoi adăugați roșiile. Condimentează cu mai multă sare și ardeiul cayenne. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți până când lichidul s-a redus Ușor, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
10
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
11
La un robot de bucătărie, adăugați migdalele și amestecul de roșii și ardei gras. Pulse până se toacă bine, apoi se adaugă cuburile de pâine și se continuă procesarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
(23)(23)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
12
Adăugați oțetul de sherry și, în timp ce procesorul funcționează, stropiți în 1/2 cană de ulei de măsline. Continuați să amestecați până când sosul s-a emulsionat. Gustați sosul și condimentați încă o dată cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
13
Scoateți coastele din cuptor și, în timp ce sunt încă fierbinți, strecurați niște suc proaspăt de lămâie pe rafturi. Coastele vor absorbi sucul de lămâie și acest lucru va completa perfect coastele de rezervă bogate și grase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Tăiați coastele la fiecare al doilea os și serviți cu sosul romesco pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fableistul Tempranillo. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Fableistul Tempranillo
Fableistul Tempranillo
Încărcat cu afine, coacăz negru și ciocolată neagră. Vinul are o senzație de gură catifelată, cu un finisaj persistent, care este cald și satisfăcător.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista