Sare și oțet tortilla spaniolă cu Allioli cheaty rapide

Sare și oțet tortilla spaniolă cu Allioli cheaty rapid ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 1 și costă $2.83 pe portie. Acest fel principal are 1604 calorii, 30g de proteine, și 159g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de sare și oțet, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 319 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Allioli în stil spaniol (ulei de măsline și maioneză cu usturoi), Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), și Tortilla Spaniolă (Tortillan Espanola) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați maioneza și usturoiul într-un castron mediu.
Șoptind constant, stropiți încet în ulei de măsline extravirgin.
Bateți în apă. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă sau din fontă de 10 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie și abia începe să se rumenească.
Transferați ceapa și uleiul într-un castron mare.
Adăugați ouă și oțet și bateți pentru a combina. Se condimentează cu 1/2 linguriță de sare și câteva macină piper negru. Îndoiți chipsurile de cartofi până când sunt bine acoperite.
Ștergeți tigaie și se adaugă restul de două linguri de ulei de măsline. Reveniți la foc mediu până la sclipire.
Adăugați amestecul de ouă / cartofi și gătiți, amestecând cu o spatulă de cauciuc, timp de 10 secunde. Se agită tigaie pentru a distribui uniform amestecul, apoi chiar și în partea de sus cu spatula. Gatiti, scuturand tigaia ocazional, pana cand tortilla este in mare parte setata, dar inca uda deasupra, aproximativ 2 minute.
Așezați un capac mare de oală din metal sau sticlă peste tortilla. Folosind prosoape de bucătărie pentru a prinde capacul și mânerul tigaiei, răsturnați cu grijă întreaga tortilla, astfel încât să se sprijine deasupra capacului tigaiei. Glisați tortilla înapoi în tigaie, astfel încât partea gătită să fie acum orientată în sus. Folosiți spatula pentru a trage marginile și pentru a crea o formă uniformă a discului. Continuați să gătiți, agitând ocazional, până când tortilla se rumeneste pe a doua parte și abia gătită, cu aproximativ 2 minute mai mult. Glisați tortilla pe placa de tăiere.
Tăiați în pătrate sau pene și serviți imediat cu allioli sau lăsați să se răcească și serviți la temperatura camerei.