Sare de mare și chipsuri de pita cu piper crăpat

Sare de mare și chipsuri de pita cu piper crăpat
Sare de mare și chips-uri pita piper crăpate este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 72 de porții. Pentru 1 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 7 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Încercați Chipsuri de cartofi cu ardei crăpați cu ceapă, Brunch de duminică: clătite din făină de porumb cu miere, sare și piper negru crăpat, și Chipsuri de Pita de casă cu baie de ardei roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți fiecare pâine pita în 2 runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
2
Tăiați fiecare rundă în 8 pene.
3
Așezați pene pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Periați partea aspră a fiecărei pene cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați pe rafturi de sârmă pentru a se răci.
DificultateExpert
Gata În21 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Revista