Sare de mare și arahide de oțet

Sare de mare și oțet arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 904 calorii, 30g de proteine, și 84G de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 784 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, ulei de canolan, arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sare si otet Chex amestec, Bastoane de pește cu sare și oțet, și Oțet Sare Cartofi Pentru Copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul de 3/4 cană cu alunele într-un castron mediu. Înmuiați alunele timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Scurgeți alunele, apoi uscați alunele întinzându-le pe o tigaie tapetată cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc moderat până la sclipire.
Adăugați jumătate din arahide în tigaie și gătiți, amestecând, până devin aurii, 3 până la 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați alunele într-o altă tigaie căptușită cu prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare de mare. Repetați cu alunele rămase.
În timp ce este încă cald, transferați alunele prăjite într-un castron mare, apoi stropiți în lingura rămasă de oțet și pătrunjelul tocat. Aruncați pentru a combina. Se condimentează cu sare de mare suplimentară și se servește imediat.