Sardinele lui Taki: Sardeles Takis

Sardinele lui Taki: Sardeles Takis
Sardinele lui Taki: Sardeles Takis este un fel principal care servește 6. O porție conține 858 calorii, 44G de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Un amestec de oregano, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sardine pe verdeață, Sardine Sfărâmate, și Sardine Pe Biscuiți.

Instrucțiuni

1
Curățați sardinele tăind capetele și cozile cu o foarfecă. Apoi, tăiați coloana vertebrală pentru a deschide peștele. Nu tăiați complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
Scoateți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
3
Înveliți interiorul sardinelor cu o acoperire de sare gri și închideți fileul. Înveliți exteriorul cu sare și puneți-l într-o farfurie mică și superficială. Acoperiți și puneți-l la frigider timp de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Clătiți bine și feliați în jumătate pentru a separa fileurile.
5
Într-un castron mic, bateți împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline și oregano. Pe un platou, așezați roșiile și așezați fileurile de sardină deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
SardineSardine
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se toarnă amestecul de lămâie peste pește. Aruncați măslinele deasupra și serviți cu pâinea rustică pentru meze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Riesling, Albarino, Trandafir Spumant

Riesling, Albarino, și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru sardine. Peștele puternic aromat, uleios, cum ar fi sardinele, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu roz. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Aromele fumurii duc într-un gust incredibil de mătăsos, sărat și articulat; cherry blossom și scree în ultra hi-def; un fir delicat de chile-fir pe finisaj nu deranjează complexitatea răcoroasă. Nu-mi amintesc o recoltă mai bună a acestui vin.
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista