Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Sardinele venețiene ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: spaghete venețiene cu sardine, Sarde En Saor (sardine în stil venețian), și Scoici în stil venețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată și gătiți ceapa până când sunt moi și aurii palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron sau tigaie mare de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Combinați oțetul, zahărul, stafidele și frunza de dafin într-o cratiță mică și sfărâmați în șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
șofran
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se încălzește la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul, reducându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
5
Se toarnă peste ceapă. Se amestecă nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Spălați și uscați sardinele, apoi sare și praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Încălziți o cantitate generoasă de ulei într-o tigaie mare și, când este fierbinte, dar nu fumează, prăjiți sardinele până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Nu aglomerați tigaia; prăjiți în loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Așezați sardinele prăjite în marinată și lingurați-le, astfel încât să fie bine acoperite. Sardinele pot fi consumate acum, cu lămâie stoarsă, alături de o salată simplă de fenicul și mămăligă albă la grătar. Sau se pot Marina la frigider pentru o zi sau două și pot fi servite ca parte a unui platou antipasti mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mămăligă Albă
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Sardine
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat