Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Sardinele venețiene ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: spaghete venețiene cu sardine, Sarde En Saor (sardine în stil venețian), și Scoici în stil venețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată și gătiți ceapa până când sunt moi și aurii palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron sau tigaie mare de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Combinați oțetul, zahărul, stafidele și frunza de dafin într-o cratiță mică și sfărâmați în șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
șofran
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Se încălzește la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul, reducându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se toarnă peste ceapă. Se amestecă nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Spălați și uscați sardinele, apoi sare și praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Încălziți o cantitate generoasă de ulei într-o tigaie mare și, când este fierbinte, dar nu fumează, prăjiți sardinele până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Nu aglomerați tigaia; prăjiți în loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați sardinele prăjite în marinată și lingurați-le, astfel încât să fie bine acoperite. Sardinele pot fi consumate acum, cu lămâie stoarsă, alături de o salată simplă de fenicul și mămăligă albă la grătar. Sau se pot Marina la frigider pentru o zi sau două și pot fi servite ca parte a unui platou antipasti mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mămăligă Albă
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Sardine
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat