Sardine umplute cu ardei dulci și acri

Sardine umplute cu ardei dulci și acri
Sardinele umplute cu ardei dulci și acri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 6.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 800 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de suc de portocale, oțet de vin, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza uleiul de măsline extra-virgin, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Ciocolată (Fără Gluten ,Fără Cereale, Vegană) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este remarcabil. Încercați Cuscus dulce și acru-ardei umpluți, Sardine prăjite în tigaie cu ceapă dulce-acră, nuci de pin și stafide, și Pui dulce și acru cu ananas și ardei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Curățați sardinele, lăsând capul pe. Folosind miniatura, scoateți coloana vertebrală de la cap la coadă, aveți grijă să lăsați capul și coada intacte. Clătiți pentru a îndepărta oasele mici și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
3
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 1/4 cană ulei, usturoi și hamsii la foc mediu, până când usturoiul începe să se rumenească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați pesmet și pâine prăjită până la auriu, amestecând constant, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Scoateți și turnați într-un vas mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Adăugați coacăze, migdale, pătrunjel, coajă și jumătate de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
CoacăzeCoacăze
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
7
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
8
Așezați sardinele pe spate, deschideți-le ca niște cărți și așezați o lingură de umplutură în fiecare și prindeți-o închisă. Terminați toate sardinele și puneți-le la frigider timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
9
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu, adăugați ceapa roșie și ardeii roșii și verzi și sotati până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați sucul de portocale rămas, oțetul și zahărul, amestecați și îndepărtați de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Se toarnă în caserola rezistentă la cuptor de 12 până la 14 inci. Aranjați felii de lămâie în jurul perimetrului tigaiei, deasupra ardeilor și așezați 2 sardine pe fiecare felie destul de aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Se introduce în cuptor și se coace 25 de minute neacoperite.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista