Sardine umplute cu ardei dulci și acri

Sardine umplute cu ardei dulci și acri
Sardinele umplute cu ardei dulci și acri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 6.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 800 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de suc de portocale, oțet de vin, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza uleiul de măsline extra-virgin, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Ciocolată (Fără Gluten ,Fără Cereale, Vegană) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este remarcabil. Încercați Cuscus dulce și acru-ardei umpluți, Sardine prăjite în tigaie cu ceapă dulce-acră, nuci de pin și stafide, și Pui dulce și acru cu ananas și ardei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Curățați sardinele, lăsând capul pe. Folosind miniatura, scoateți coloana vertebrală de la cap la coadă, aveți grijă să lăsați capul și coada intacte. Clătiți pentru a îndepărta oasele mici și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
3
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 1/4 cană ulei, usturoi și hamsii la foc mediu, până când usturoiul începe să se rumenească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați pesmet și pâine prăjită până la auriu, amestecând constant, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Scoateți și turnați într-un vas mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
6
Adăugați coacăze, migdale, pătrunjel, coajă și jumătate de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
CoacăzeCoacăze
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
8
Așezați sardinele pe spate, deschideți-le ca niște cărți și așezați o lingură de umplutură în fiecare și prindeți-o închisă. Terminați toate sardinele și puneți-le la frigider timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
9
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu, adăugați ceapa roșie și ardeii roșii și verzi și sotati până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați sucul de portocale rămas, oțetul și zahărul, amestecați și îndepărtați de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
11
Se toarnă în caserola rezistentă la cuptor de 12 până la 14 inci. Aranjați felii de lămâie în jurul perimetrului tigaiei, deasupra ardeilor și așezați 2 sardine pe fiecare felie destul de aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Se introduce în cuptor și se coace 25 de minute neacoperite.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista