Sardine proaspete la grătar cu fenicul și lămâie conservată

Sardine proaspete la grătar cu fenicul și lămâie conservată
Sardinele proaspete la grătar cu fenicul și lămâia conservată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $2.63 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 275 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de sardine, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de rucola, fenicul și lămâie conservată, Sardine Proaspete La Grătar, și Sardine Proaspete La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți fenicul, ceapa, coaja de lămâie conservată, semințele de fenicul, sarea și piperul, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
FeniculFenicul
PiperPiper
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă apă și se fierbe, acoperit, amestecând ocazional, până când feniculul este foarte fraged și ușor caramelizat și apa se evaporă, aproximativ 10 minute. Păstrați cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
ApăApă
1
Clătiți sardinele și uscați-le, apoi întindeți-le pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Ardei ArbolArdei Arbol
2
Stropiți sardinele cu 1 lingură de ulei și presărați sare de mare, semințe de fenicul și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
SardineSardine
Sare De MareSare De Mare
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Încălziți tigaia la grătar la foc moderat până când este fierbinte. Tigaie pentru grătar cu ulei și sardine la grătar, în 2 loturi, dacă este necesar, răsturnând o dată, până când sunt fierte, 4 până la 5 minute în total pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Transferați ca gătit într-un platou curat cu o spatulă cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se amestecă împreună sucul de lămâie și restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Serviți sardinele pe amestecul de fenicul presărat cu mărar și stropit cu sos de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
FeniculFenicul
LămâieLămâie
MărarMărar
1
Feniculul poate fi fiert cu 2 ore înainte și păstrat, neacoperit, la temperatura camerei. Reîncălziți pentru a se încălzi înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista