Sardine mediteraneene cu lămâie și usturoi

Sardine mediteraneene cu lămâie și usturoi
Sardine mediteraneene cu lămâie și usturoi necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă conține 6 porții, cu 657 de calorii , 16 g de proteine și 64 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,43 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un fel principal destul de ieftin. Vă este oferită de Foodnetwork. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați sos picant, suc de lămâie, cayenne și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 49% , ceea ce este solid. Rețete similare includ pastele cu sardine spaniole , supa de fasole albă și usturoi cu spanac, prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi și puiul la cuptor cu lămâie, usturoi și cimbru - metodă rapidă și ușoară .

Instrucțiuni

1
Combinați maioneza, iaurtul, castraveții murați, ardeiul roșu, ceapa, caperele, sucul de lămâie, tarhonul, chives-ul, sosul iute și ardeiul cayenne într-un bol. Condimentați cu sare și piper. Amestecați bine, apoi acoperiți și dați la frigider timp de 15-20 de minute pentru a permite aromelor să se îmbine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Pentru sardine: Preîncălziți un grătar la foc mare. Clătiți sardinele în apă rece și uscați-le prin tamponare cu prosoape de hârtie. Condimentați cavitatea fiecărei sardine cu sare și piper, apoi puneți în interiorul fiecăreia o crenguță de cimbru și oregano, împreună cu câteva felii de lămâie și usturoi. Condimentați exteriorul cu sare și piper. Legați cu grijă sardinele cu sfoară de măcelar pentru a le menține închise în timpul gătirii la grătar. Ștergeți grătarele grătarului cu un prosop înmuiat în ulei pentru a le curăța și a crea o suprafață antiaderentă. Așezați cu grijă sardinele pe grătare și frigeți-le timp de 3-4 minute, până când pielea se umflă și se rumenește pe margini. Folosind o spatulă, întoarceți cu grijă sardinele și frigeți-le încă 2-3 minute pentru a le găti. După ce sunt gata, scoateți-le pe un platou și păstrați-le calde până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
SardineSardine
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
3
Serviți sardinele unse cu sos tartar picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista