Sardine La Grătar Stil Portughez
Sardine la grătar stil portughez este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 217 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sardine, sare și piper, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodista. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 79%. Sardine la grătar în stil mediteranean, Sarde En Saor (sardine în stil venețian), și Midii Stil Portughez sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scalați și înțepați sardinele (puteți cere vânzătorului dvs. de pește să facă acest lucru).
Spălați sardinele sub apă rece și curgătoare și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Sareți ușor sardinele cu sare de mare grosieră și dați-le la frigider.
Între timp, fierbeți 2 cartofi până când se introduce ușor un cuțit.
Prăjiți 2 ardei grași verzi la foc deschis până se carbonizează.
Așezați într-un castron și acoperiți-l cu plastic pentru a-l lăsa să se aburească aproximativ 20 de minute.
Scoateți plasticul și coajați și semănați ardeii.
Tăiați ardeii în fâșii late de 3 inci și combinați într-un castron cu 1/4 cană de ulei de măsline, 1/8 cană de oțet de vin alb, ceapă și usturoi.
Adăugați roșii (felii), ceapă (felii) și castraveți. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Preîncălziți un grătar sau un grătar.
Așezați sardinele pe un grătar fierbinte
Când sardinele se fac pe prima parte
Așezați 4 sardine pe fiecare farfurie cu 2 jumătăți de cartofi și puțină salată de ardei verde.
Pentru decor și aromă suplimentară, stropiți cu uleiul de măsline rămas.
Vin recomandat: Albarino, Riesling, Trandafir Spumant
Sardinele pot fi asociate cu Albarino, Riesling și Sparkling rossimbrox. Peștele puternic aromat, gras, cum ar fi sardinele, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu rosul. Viontan Albarino cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Vionta Albarino]()
Vionta Albarino
Un vin alb fin, cu note de galben și câteva sclipiri de verde-auriu. Caracteristicile proeminente ale buchetului sunt mărul verde, banana, kiwi și pepene galben. Pe gust, vinul are acid moale și agreabil, dând loc unui melanj de fructe coapte, piersici, caise și kiwi. Macerarea Lees a creat un corp și o structură cu o mare personalitate. Acest Albarino complex aromatic are un finisaj lung, cu o notă de bittnerness-o caracteristică clasică a soiului. Ideal cu pește și crustacee. Dar, ca vin cu o structură aromatică excelentă și o aciditate bună, este, de asemenea, un vin excelent doar pentru a împărtăși cu prietenii.