Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețete în cutia de rețete, sardinele la grătar cu sos de nucă de usturoi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 916 calorii, 61G de proteine, și 73G de grăsime pe porție. Pentru 3,53 USD pe porție, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână usturoi, pătrunjel cu frunze plate, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sardine la grătar cu lămâie, usturoi și boia, Sardine cu lămâie și maghiran cu sos de nucă și piper, și Sfecla cu sos de nuc-usturoi (Pkhali).
Instrucțiuni
1
Adăugați sardinele, sarea și sucul de lămâie într-un castron. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sardine
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Adăugați nucile, pătrunjelul, mărarul și usturoiul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se presară sare și piper. Se amestecă până se macină fin. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, adăugați uleiul de măsline și amestecați până se omogenizează. Amestecul ar trebui să semene cu pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Încălziți grătarul (de preferință cărbune) la mare pentru grătar direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți sardinele din castron și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Periați sardinele cu ulei de canola și presărați piper. Grătiți sardinele până se rumenesc și ușor carbonizate, aproximativ 3 minute. Întoarceți sardinele și continuați la grătar timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Sardine
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Transferați sardinele într-un platou și stropiți cu sosul de usturoi-nucă și garnisiți cu pătrunjelul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Sardine
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Riesling, Albarino, și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru sardine. Peștele puternic aromat, uleios, cum ar fi sardinele, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu roz. Ai putea încerca Slate Riesling curat. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Ardezie Curată Riesling
Profil de gust răcoritor cu arome de piersici, note de var, viuaciditate și un indiciu de minerale și condimente.Se împerechează frumos cu mâncăruri asiatice, alimente picante, sushi, pește, carne de pasăreși carne de porc.