Sardine curate cu citrice cu grâu crăpat: Sarde alla Lupa

Sardine curate cu citrice cu grâu crăpat: Sarde alla Lupa
Reteta Sardine curate cu citrice cu grau crapat: Sarde alla Lupa se poate face in aproximativ 46 de ore . Această rețetă face 6 porții cu 399 de calorii , 9 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 1,5 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați plus, sare cușer, frunze de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană . Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 64% , ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sardinele umplute | Sarde a Beccafico , Sarde En Saor (sardine în stil venețian) și Pâine integrală cu miere: grâu crăpat .

Instrucțiuni

1
Pune zahărul într-o caserolă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2
Puneți fiecare file de sardine în bol și amestecați ușor zahărul. Îndepărtați excesul, aruncați zahărul și urmați aceeași procedură cu sarea. Aruncați excesul de sare, puneți fileurile într-un strat în caserolă, acoperiți ermetic și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți din caserolă și clătiți sarea de pe fileuri. Asezati pe o farfurie tapetata cu prosoape de hartie pentru a indeparta excesul de umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Într-o caserolă mică, combinați sucurile de citrice și coaja.
5
Puneți fileurile în caserolă, asigurându-vă că fiecare file este acoperit complet cu suc. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 2 zile, agitând ocazional pentru a menține fileurile umede și adăugați mai mult lichid dacă este necesar, menținând raportul 1:2:1 dintre lime și portocală și grapefruit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
6
Scoateți fileurile din baia de citrice și aruncați lichidul.
7
Stropiți fileurile cu 1/4 cană de ulei de măsline și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Aduceți 1 1/2 cană de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
9
Puneți bulgarul într-o oală de mărime medie cu capac.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Se toarnă apa clocotită peste bulgar și se acoperă imediat cu capac. După 5 minute, scoateți capacul și pufăiți bulgarul cu o furculiță, testându-l pentru a vă asigura că este fraged și mestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
11
Se scoate pe o tavă și se întinde într-un strat subțire pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Când bulgarul s-a răcit, puneți-l într-un castron mare și amestecați cu 2 linguri suc de lămâie, 3/4 cană ulei de măsline și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Puneți frunzele, ierburile și frunzele într-un castron separat și amestecați cu uleiul de măsline rămas și sucul de lămâie și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Pentru a asambla vasul, puneți o movilă de bulgar în mijlocul fiecăreia dintre cele 6 farfurii răcite. Încrucișați 2 fileuri de sardine peste fiecare movilă de bulgar, deasupra cu o mână mică de salată și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
DificultateExpert
Gata În46 hrs
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista