Sardine curate cu citrice cu grâu crăpat: Sarde alla Lupa
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, fără lactate și pescatarian ? Sardine curate cu citrice cu grâu spart: Sarde alla Lupa ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 1,5 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 399 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită plus, frunze de țelină, frunze de pătrunjel și sardine. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 de ore . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 64% . Sardine umplute | Sarde a Beccafico , Sarde En Saor (sardine în stil venețian) și Pâine integrală cu miere: grâu crăpat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pune zahărul într-o caserolă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Puneți fiecare file de sardine în bol și amestecați ușor zahărul. Îndepărtați excesul, aruncați zahărul și urmați aceeași procedură cu sarea. Aruncați excesul de sare, puneți fileurile într-un strat în caserolă, acoperiți ermetic și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Scoateți din caserolă și clătiți sarea de pe fileuri. Asezati pe o farfurie tapetata cu prosoape de hartie pentru a indeparta excesul de umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Într-o caserolă mică, combinați sucurile de citrice și coaja.
5
Puneți fileurile în caserolă, asigurându-vă că fiecare file este acoperit complet cu suc. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 2 zile, agitând ocazional pentru a menține fileurile umede și adăugați mai mult lichid dacă este necesar, menținând raportul 1:2:1 dintre lime și portocală și grapefruit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
6
Scoateți fileurile din baia de citrice și aruncați lichidul.
7
Stropiți fileurile cu 1/4 cană de ulei de măsline și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
8
Aduceți 1 1/2 cană de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Puneți bulgarul într-o oală de mărime medie cu capac.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se toarnă apa clocotită peste bulgar și se acoperă imediat cu capac. După 5 minute, scoateți capacul și pufăiți bulgarul cu o furculiță, testându-l pentru a vă asigura că este fraged și mestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Se scoate pe o tavă și se întinde într-un strat subțire pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
12
Când bulgarul s-a răcit, puneți-l într-un castron mare și amestecați cu 2 linguri suc de lămâie, 3/4 cană ulei de măsline și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pentru Ungerea Insertului
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Puneți frunzele, ierburile și frunzele într-un castron separat și amestecați cu uleiul de măsline rămas și sucul de lămâie și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pentru Ungerea Insertului
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
14
Pentru a asambla vasul, puneți o movilă de bulgar în mijlocul fiecăreia dintre cele 6 farfurii răcite. Încrucișați 2 fileuri de sardine peste fiecare movilă de bulgar, deasupra cu o mână mică de salată și serviți imediat.