Sardinele bătute cu bere cu maioneză Wasabi sunt un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 931 calorii, 41G de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Pentru $5.2 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână apă, sardine, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Calamari bătuți cu bere cu maioneză de usturoi-lămâie, Pește bătut cu bere cu maioneză afumată-boia, și Chipsuri de dovlecei bătute cu bere cu maioneză de lămâie.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați bere, unt și gălbenușuri de ou, amestecând amestecul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Unt
Bere
3
Turnați ulei la adâncimea de 2 inci într - un cuptor olandez; încălziți uleiul la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Scufundați sardinele în aluat; prăjiți, câteva pe rând, 2 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se scurge bine.
6
Se amestecă împreună pudra de wasabi și 1 lingură de apă; se amestecă maioneza.