Sardine bătute cu bere cu maioneză Wasabi
Sardinele bătute cu bere cu maioneză Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.2 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 73G de grăsime, și un total de 931 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână apă, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Sardine bătute cu bere cu maioneză Wasabi, Calamari bătuți cu bere cu maioneză de usturoi-lămâie, și Pește bătut cu bere cu maioneză afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron.
Adăugați bere, unt și gălbenușuri de ou, amestecând amestecul până se omogenizează.
Turnați ulei la adâncimea de 2 inci într-un cuptor olandez; încălziți uleiul la 37
Scufundați sardinele în aluat; prăjiți, câteva la un moment dat, 2 minute sau până devin aurii.
Se amestecă împreună pulberea de wasabi și 1 lingură de apă; se amestecă maioneza.