Sardina lui Daniel și Terrina de ardei roșu

Sardina lui Daniel și Terrina de ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $ 2.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 355 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 ore. Dacă aveți fileuri de sardină, piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Piper Piquillo și tartine de sardină, Cracker cu sardină și piper, și {Redux} mare ceea ce ți-a lipsit – conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Centrați un suport în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament și aranjați sardinele sau somonul într-un singur strat pe tigaie. Condimentați fileurile pe ambele părți cu sare și piper și un sfert din uleiul de măsline. Împrăștiați jumătate din salvie, cimbru, rozmarin și usturoi peste fileuri și glisați tigaia în cuptor. Prăjiți sardinele timp de 7 minute sau până când sunt doar fierte.
Scoateți sardinele din tava de copt, răciți-le și apoi răciți-le la frigider. Re-aliniați foaia de copt cu hârtie pergament curată și aranjați vinetele pe foaie. Condimentează feliile de vinete cu sare și piper, precum și uleiul și ierburile rămase.
Coaceți vinetele timp de 20 până la 25 de minute sau până când sunt fragede. Se răcește și apoi se transferă la frigider pentru a se răci. Aliniați o tigaie de 8 1/2 pe 4 1/2 pe 2 1/2-inch cu folie de plastic, permițându-i să se extindă pe laturi. Terrina va fi construită cu vinetele, ardeii, sardinele și roșiile în straturi, începând cu vinetele. Pentru început, tăiați feliile de vinete pentru a se potrivi cu terina și așezați un strat de vinete peste partea de jos și în sus pe părțile laterale ale terinei, lăsați feliile să se suprapună puțin și să depășească marginile. Se acoperă cu ardei, apoi sardine, apoi roșii. Repetați cu ingredientele rămase, terminând prin plierea vinetelor care depășesc partea superioară a terinei și nivelarea blatului cu un strat suplimentar de felii de vinete. Acoperiți partea superioară cu folia de plastic care atârnă deasupra părților laterale și apăsați o altă bucată de folie de plastic pe partea superioară pentru o măsură bună.
Tăiați o bucată de carton ondulat pentru a se potrivi în partea superioară a terinei și apăsați-o ferm pe folia de plastic.
Așezați o greutate, cum ar fi o cutie de 1 kilogram, deasupra cartonului, puneți terina pe o tavă căptușită cu pergament (pentru a prinde orice picături care rezultă din ponderare) și refrigerați cel puțin 12 ore sau peste noapte.
Pentru a servi: dacă aveți un cuțit electric, acum este momentul să îl folosiți, dacă nu, alegeți un cuțit lung și subțire și lucrați cu o mișcare de tăiere.
Scoateți greutatea, cartonul și foaia de folie de plastic. Tăiați cu grijă pâinea în felii, fiecare cu o grosime de cel puțin 1 inch (feliile mai subțiri se vor destrăma.) Dacă doriți, serviți Terrina cu o salată verde mică îmbrăcată cu suc de lămâie și ulei de măsline.