Saramură Simplă De Pui

Saramură Simplă De Pui
Saramura simplă de pui necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 137 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 867 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână sare kosher, zahăr, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare includ Pui prăjit portocaliu cu o saramură de bere, Saramură de bază pentru toate scopurile pentru carne, pui și curcan, și Cum să murăm un curcan.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apa caldă într-un recipient care este de două ori mai mare decât volumul apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Se toarnă sarea, zahărul, sosul de soia și uleiul de măsline. Se amestecă până când zahărul și sarea s-au dizolvat, apoi se lasă saramura să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sos De SoiaSos De Soia
SaramurăSaramură
ZahărZahăr
SareSare
3
Pentru utilizare, puneți puiul în saramură, acoperiți și refrigerați două ore pentru sânii fără piele, 4 ore pentru bucăți osoase și 4 ore până peste noapte pentru puii întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OsOs
4
Scurgeți și uscați puiul înainte de a găti. Un galon de saramură este suficient pentru 6 kilograme de pui întreg sau bucăți de pui cu OS și până la 10 kilograme de piept de pui fără piele, dezosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
OsOs
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista