Saramură Simplă De Pui
Saramura simplă de pui necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 137 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 867 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână sare kosher, zahăr, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare includ Pui prăjit portocaliu cu o saramură de bere, Saramură de bază pentru toate scopurile pentru carne, pui și curcan, și Cum să murăm un curcan.
Instrucțiuni
Se toarnă apa caldă într-un recipient care este de două ori mai mare decât volumul apei.
Se toarnă sarea, zahărul, sosul de soia și uleiul de măsline. Se amestecă până când zahărul și sarea s-au dizolvat, apoi se lasă saramura să se răcească la temperatura camerei.
Pentru utilizare, puneți puiul în saramură, acoperiți și refrigerați două ore pentru sânii fără piele, 4 ore pentru bucăți osoase și 4 ore până peste noapte pentru puii întregi.
Scurgeți și uscați puiul înainte de a găti. Un galon de saramură este suficient pentru 6 kilograme de pui întreg sau bucăți de pui cu OS și până la 10 kilograme de piept de pui fără piele, dezosat.