Saramură De Pui Sărată

Saramură De Pui Sărată
Saramura de pui sărată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 510 calorii, 37g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți semințe de țelină, sos de soia kikkoman, sare condimentată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Pui prăjit portocaliu cu saramură de bere, Saramură de bază pentru toate scopurile pentru carne, pui și curcan, și Cum să saramură un curcan.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați mănușile din cavitatea puiului, clătiți puiul în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Într-un vas sau recipient mare, amestecați apă, salvie, semințe de țelină, cimbru, sare, zahăr și sos de soia pentru a crea saramură. Se amestecă bine până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Așezați puiul în saramură, acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Scoateți puiul din saramură și clătiți bine în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Se presară cu 2 linguri de sare condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
6
Coaceți puiul la 400 de grade F timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista