Saramură De Pui Sărată
Saramura de pui sărată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 510 calorii, 37g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți semințe de țelină, sos de soia kikkoman, sare condimentată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Pui prăjit portocaliu cu saramură de bere, Saramură de bază pentru toate scopurile pentru carne, pui și curcan, și Cum să saramură un curcan.
Instrucțiuni
Îndepărtați mănușile din cavitatea puiului, clătiți puiul în interior și în exterior.
Într-un vas sau recipient mare, amestecați apă, salvie, semințe de țelină, cimbru, sare, zahăr și sos de soia pentru a crea saramură. Se amestecă bine până se dizolvă zahărul și sarea.
Așezați puiul în saramură, acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Scoateți puiul din saramură și clătiți bine în interior și în exterior.
Se presară cu 2 linguri de sare condimentată.
Coaceți puiul la 400 de grade F timp de 45 de minute.