Saramură De Fructe De Mare

Saramură De Fructe De Mare
Saramura de fructe de mare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 139 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 17 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, zahăr brun, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Saramură De Curcan, Cum se usucă saramura un curcan, și Saramură De Curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare, nereactiv, amestecând până când sarea și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista