Saramură De Ardei Roșu
Saramura de ardei roșu este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 2679 calorii, 15g de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 4,31 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chile, oțet de cidru, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, și roșii prăjite și piper roșu dip.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți primele șase ingrediente la foc mic. Gatiti pana cand toate solidele sunt dizolvate.
Adăugați apă și scufundați burta de porc.
Se ia de pe foc și se pune la frigider timp de 3 zile.
După ce au trecut trei zile, scoateți carnea de porc din saramură, clătiți burta și uscați cu prosoape de hârtie.
Așezați-vă pe un suport peste o tigaie și așezați-l în fața unui ventilator timp de 1 oră pentru a forma o peliculă.
Așezați carnea de porc în cutia de proteine a unui fumător rece și fumați timp de 4 până la 6 ore. Se răcește carnea la congelator timp de 1 oră pentru a se rigidiza pentru a se tăia ușor în fâșii de slănină. Feliați ceea ce aveți nevoie și păstrați restul într-o pungă sigură pentru congelator în frigider sau congelator.
Așezați fâșiile de slănină pe o tigaie prevăzută cu un suport și puneți-o într-un cuptor rece. Întoarceți cuptorul la 400 de grade și gătiți timp de aproximativ 12 până la 15 minute, în funcție de cât de crocant vă place slănina.
Scoateți din raft și scurgeți pe prosoape de hârtie. Poftă bună.