Santa Maria Tri-Tip
Santa Maria Tri-Tip este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 562 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de achiote, ulei de canolan, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 de ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tri-sfat pentru grătar în stil Santa Maria, Santa Maria Fasole, și Santa Maria Stil Tri-Sfat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați usturoiul granulat și piperul într-un castron mic și lăsați-l deoparte. Se toacă usturoiul și se încorporează încet sarea și zahărul, alternând, pentru a crea o pastă.
Adăugați uleiul de Achiote și amestecați bine. Aveți grijă, acest ulei se va pata.
Clătiți și uscați friptura și frecați cu pasta de usturoi, acoperind uniform carnea.
Se presară uniform cu amestecul granulat de usturoi și piper și se înfășoară bine în folie de plastic. Se da la frigider 24 de ore si pana la 48 de ore.
Scoateți folia și lăsați friptura să se odihnească în timp ce preîncălziți un grătar bine uns la foc mediu-mare.
Adăugați friptura și gătiți timp de 9 minute, întoarceți, repetați și verificați temperatura. Odată ce s-au atins 90 de grade F, rotiți arzătorul din mijloc la înălțime și căutați toate părțile fripturii.
Scoateți de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute, acoperit ușor cu folie de aluminiu.
Feliați bobul în bucăți subțiri (1/8 inch), stropiți orice sucuri care s-au acumulat înapoi pe carnea feliată și serviți imediat.
Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, adăugați semințele și prăjiți timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați uleiul, reduceți focul la minim și gătiți timp de 5 până la 6 minute. Uleiul va deveni portocaliu strălucitor. Se scoate imediat de pe foc, se răcește și se strecoară. Păstrați uleiul într-un recipient de sticlă la frigider. Uleiul se va păstra câteva luni.