Santa Maria Tri-Tip

Santa Maria Tri-Tip
Santa Maria Tri-Tip este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 562 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de achiote, ulei de canolan, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 de ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tri-sfat pentru grătar în stil Santa Maria, Santa Maria Fasole, și Santa Maria Stil Tri-Sfat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați usturoiul granulat și piperul într-un castron mic și lăsați-l deoparte. Se toacă usturoiul și se încorporează încet sarea și zahărul, alternând, pentru a crea o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi GranulatUsturoi Granulat
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Carne MăcinatăCarne Măcinată
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați uleiul de Achiote și amestecați bine. Aveți grijă, acest ulei se va pata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Clătiți și uscați friptura și frecați cu pasta de usturoi, acoperind uniform carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Se presară uniform cu amestecul granulat de usturoi și piper și se înfășoară bine în folie de plastic. Se da la frigider 24 de ore si pana la 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi GranulatUsturoi Granulat
PiperPiper
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Scoateți folia și lăsați friptura să se odihnească în timp ce preîncălziți un grătar bine uns la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Adăugați friptura și gătiți timp de 9 minute, întoarceți, repetați și verificați temperatura. Odată ce s-au atins 90 de grade F, rotiți arzătorul din mijloc la înălțime și căutați toate părțile fripturii.
8
Scoateți de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute, acoperit ușor cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Feliați bobul în bucăți subțiri (1/8 inch), stropiți orice sucuri care s-au acumulat înapoi pe carnea feliată și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
CarneCarne
10
Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, adăugați semințele și prăjiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Adăugați uleiul, reduceți focul la minim și gătiți timp de 5 până la 6 minute. Uleiul va deveni portocaliu strălucitor. Se scoate imediat de pe foc, se răcește și se strecoară. Păstrați uleiul într-un recipient de sticlă la frigider. Uleiul se va păstra câteva luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista