Santa Fe porumb pe știulete
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Porumbul Santa Fe pe Știulet ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, chimen măcinat, porumb Spice în coji și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Budinca De Porumb Santa Fe, ad Mos Craciun porumb câini, și Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați porumbul în apă rece timp de 1 oră. Între timp, într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați untul și usturoiul. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 2 minute sau până când usturoiul se înmoaie, amestecând o dată. Se amestecă sosul de friptură, pudra de chili și chimenul; pus deoparte.
Îndepărtați cu grijă cojile din porumb până la 1 in. de jos; îndepărtați mătasea.
Ungeți porumbul cu sos. Reînfășurați porumbul în coji și fixați-l cu sfoară de bucătărie.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Gratiți porumbul, acoperit, la foc mediu timp de 25-30 de minute, întorcându-se ocazional.