Sangria Spumante De Căpșuni

Sangria Spumante De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Sangrianul de căpșuni spumante. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 215 calorii. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, sirop de căpșuni, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 393 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sangria Spumante, Ceai Spumant De Sangria, și Sangria Spumante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați căpșunile, apa și zahărul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se încălzește la foc mare până la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți la foc mic și continuați să gătiți până la aproximativ 10 minute—siropul trebuie să fie roz și fructele de pădure moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină. Rezervați căpșunile pentru sangria. Siropul de căpșuni se va păstra timp de o săptămână într-un recipient sigilat la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
SangriaSangria
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Adăugați 1 lămâie feliată, 1 portocală feliată și căpșunile rezervate din sirop pe fundul ulciorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
2
Adăugați siropul de căpșuni și Cointreau și încurcați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
CointreauCointreau
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
3
Adăugați cava și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CavaCava
4
Serviți imediat, turnând în pahare garnisite cu o felie de lămâie, o felie de portocală, căpșuni feliate și gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista