Sangria de cidru ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 131 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 86 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână grand marnier, pepene galben, cidru semi-uscat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sangria De Cidru, Ziua Recunostintei Cidru Sangria, și Sangria De Cidru Tare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate fructele feliate, rădăcina de ghimbir, cidrul de gheață și Grand Marnier în borcan de zidărie sau alt recipient resigilabil. Se da la frigider Doua ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand Marnier
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
2
După două ore, scoateți și aruncați rădăcina de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Se toarnă amestecul de fructe și alcool într-un ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Adăugați 2 căni de gheață în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
5
Se toarnă încet cidru semi-uscat în ulcior și se amestecă ușor pentru a se combina.