Sandwich-Uri Ușoare Franceze

Sandwich-Uri Ușoare Franceze
Ușor Franceză Dip sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.9 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 600 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de consomme de vită, brânză provolone, carne de vită prăjită deli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Sandwich-Uri Ușoare Franceze, Sandwich-Uri Ușoare Franceze, și Sandwich-Uri Ușoare Franceze.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Deschideți rulourile hoagie și întindeți-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți consomma de vită și apă într-o cratiță medie la foc mediu-mare pentru a face un bulion bogat de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Așezați carnea de vită prăjită în bulion și încălziți timp de 3 minute. Aranjați carnea pe rulourile hoagie și acoperiți fiecare rulou cu 2 felii de provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
ProvoloneProvolone
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Coaceți sandvișurile în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute sau până când brânza începe să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Serviți sandvișurile cu boluri mici din bulionul cald pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amelia brut Rosa Cremant de Bordeaux cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista