Sandwich-Uri Ușoare Franceze
Ușor Franceză Dip sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.9 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 600 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de consomme de vită, brânză provolone, carne de vită prăjită deli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Sandwich-Uri Ușoare Franceze, Sandwich-Uri Ușoare Franceze, și Sandwich-Uri Ușoare Franceze.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Deschideți rulourile hoagie și întindeți-le pe o foaie de copt.
Încălziți consomma de vită și apă într-o cratiță medie la foc mediu-mare pentru a face un bulion bogat de vită.
Așezați carnea de vită prăjită în bulion și încălziți timp de 3 minute. Aranjați carnea pe rulourile hoagie și acoperiți fiecare rulou cu 2 felii de provolone.
Coaceți sandvișurile în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute sau până când brânza începe să se topească.
Serviți sandvișurile cu boluri mici din bulionul cald pentru scufundare.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amelia brut Rosa Cremant de Bordeaux cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux]()
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.