Sandwich-Uri Franceze Dip
Reteta sandwich-uri Dip Franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 15 minute. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 451 calorii, 46G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați deli friptură de vită, bulion de vită, sherry jigger și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 24 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Ceapă Franceză Dip #SundaySupper, Sandwich-Uri Franceze Dip & Au Jus, și Sandwich-Uri Franceze Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, superficială, la foc moderat, topiți untul.
Se adaugă șalotă în unt și se sotează 2 minute.
Adăugați făină în unt și ceapă și gătiți un minut mai mult.
Bateți în sherry și gătiți lichid.
Bateți în consomme într-un flux lent. Aduceți sosul într-un balon și lăsați să se fierbe la foc mic până când este gata să servească sandvișuri.
Puneți carnea ușor pe placa de tăiere sau pe o suprafață mare de lucru. Condimentează carnea cu condimente la grătar sau sare și piper negru. Stabiliți 4 ramekins sau cupe mici de supă pentru sosul de scufundare, 4 farfurii de cină și 4 rulouri de torpile împărțite. Pentru a asambla, folosind o pereche de clești de bucătărie, înmuiați carnea în sosul au jus liber și grămați în rulouri. Set ramekins sau cupe cu sos de scufundare suplimentar de-a lungul partea sandwich-uri.