Sandwich-Uri De Pui Ranch
Sandwich-uri de pui Ranch ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 670 calorii. Dacă aveți suc de lămâie, miere, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 80 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich-Uri De Pui Ranch, Sandwich-uri de pui BBQ Ranch, și Sandvișuri Cu Salată De Pui Ranch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Cu un cuțit foarte ascuțit, tăiați pieptul de pui în jumătate pe mijloc. Acest lucru va duce la 8 bucăți de piept de pui care sunt mai subțiri și uniforme în dimensiune.
Apoi, faceți marinada. Într-un castron mare amestecați împreună mierea, muștarul, ardeiul, sarea, piperul după gust, sucul de lămâie și fulgii de ardei roșu zdrobiți dacă folosiți. Se amestecă pentru a combina.
Adăugați puiul la marinată și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider, 2 până la 4 ore.
În timp ce puiul marinează, prăjiți slănina până se mestecă. Când ați terminat de gătit, rezervați 1/4 cană din grăsimea de slănină și turnați restul de grăsime (dar nu curățați tigaia).
Când sunteți gata să gătiți puiul, scoateți-l din marinată și gătiți-l în tigaie la foc mediu-mare, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ungeți puțin grăsime de slănină rezervată pe pui în timp ce îl gătiți. (Sau puteți grăta pieptul de pui pe un grătar interior sau exterior.)
Când au mai rămas câteva minute de grătar, așezați 2 bucăți de slănină pe fiecare piept de pui. Acoperiți cu niște Cheddar și lăsați-l să se topească pe grătar (dacă trebuie să scoateți puiul, puteți termina topirea brânzei sub broiler).
Înjumătățiți rulourile și încărcați imediat cu puiul acoperit cu slănină și brânză.