Sandwich-uri de porc BBQ

Nevoie de un fel principal fără lactate? Sandvișurile de porc la grătar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos worcestershire, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 7 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Încercați Aragaz lent BBQ tras carne de porc, BBQ în stil Memphis: Sandwich de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon Necagiat, și Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3 linguri de zahăr brun, ceapă și următoarele 6 ingrediente într-un aragaz lent electric de 3 1/2 litru; amestecați bine.
Combinați lingura rămasă zahăr brun, piper și sare; frecați friptura de porc cu amestecul de zahăr.
Tăiați friptura de porc în 4 bucăți mari; adăugați la aragazul lent, întorcându-vă pentru a acoperi cu sos. Se acoperă cu capac; gatiti la foc mare setarea 1 oră.
Reduceți setarea căldurii la minim; gătiți 7 ore sau până când friptura de porc este fragedă.
Scoateți friptura de porc din aragazul lent, rezervând sosul în aragaz.
Tăiați friptura de porc cu 2 furci. Întoarceți carnea de porc mărunțită la aragazul lent și amestecați bine pentru a acoperi cu sos. Lingura 2/3 cana amestec de porc pe jumătatea de jos a fiecărui coc, folosind o lingura cu fante. Acoperiți cu vârfuri de chifle.