Sandwich-uri de porc BBQ

Sandwich-uri de porc BBQ
Nevoie de un fel principal fără lactate? Sandvișurile de porc la grătar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos worcestershire, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 7 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Încercați Aragaz lent BBQ tras carne de porc, BBQ în stil Memphis: Sandwich de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon Necagiat, și Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 3 linguri de zahăr brun, ceapă și următoarele 6 ingrediente într-un aragaz lent electric de 3 1/2 litru; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Combinați lingura rămasă zahăr brun, piper și sare; frecați friptura de porc cu amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Friptură De PorcFriptură De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Tăiați friptura de porc în 4 bucăți mari; adăugați la aragazul lent, întorcându-vă pentru a acoperi cu sos. Se acoperă cu capac; gatiti la foc mare setarea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Reduceți setarea căldurii la minim; gătiți 7 ore sau până când friptura de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
5
Scoateți friptura de porc din aragazul lent, rezervând sosul în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Tăiați friptura de porc cu 2 furci. Întoarceți carnea de porc mărunțită la aragazul lent și amestecați bine pentru a acoperi cu sos. Lingura 2/3 cana amestec de porc pe jumătatea de jos a fiecărui coc, folosind o lingura cu fante. Acoperiți cu vârfuri de chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Friptură De PorcFriptură De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 7 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista