Sandwich-Uri Colosale De Club
Sandwich-uri colosale Club ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.92 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1113 calorii, 55g de proteine, și 71G de grăsime. Această rețetă servește 6. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, friptură de vită, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clubul Colosal, Club Sandwich-Uri, și Pui Club Sandwich-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Prăjiți pâinea în prăjitor până se rumenesc ușor. Pune deoparte.
Prăjiți slănina până abia crocantă, apoi scurgeți-o pe un prosop de hârtie. Pune deoparte.
Se amestecă împreună 2 linguri de maioneză cu pesto de busuioc. Într-un castron separat, amestecați încă 2 linguri de maioneză cu pesto de roșii uscate la soare.
Întindeți 2 bucăți de pâine prăjită cu mayo pesto de busuioc. Pe o bucată de pâine, așezați niște carne de vită prăjită deasupra pesto mayo, apoi acoperiți cu o felie de brânză și puțină salată. Pe cealaltă bucată de pâine, așezați feliile de roșii deasupra pesto mayo. Se acoperă cu niște avocado și slănină. Ridicați a doua felie de pâine și așezați-o, cu partea ingredientului în jos, deasupra primei bucăți de pâine.
Pentru cel de-al doilea strat: pe partea superioară a bucății de pâine, întindeți mayo de roșii uscate la soare.
Întindeți o parte a celei de-a treia bucăți de pâine cu mayo de roșii uscate la soare.
Așezați deasupra șuncă, brânză, ceapă roșie și salată. Se acoperă cu felii de slănină.
Așezați această bucată de pâine, cu partea ingredientului în jos, deasupra primei bucăți de pâine. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia sandvișul în jumătate (pe diagonală), apoi din nou în sferturi. (Folosiți scobitori mari pentru a vă asigura dacă este necesar.)