Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită
Hot sandwich-uri friptură de vită necesită în jurul valorii de 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 232 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de cimbru măcinat, pâine, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită, Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită, și Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, topiți untul la foc mediu. Friptură maro pe toate părțile.
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția rulourilor; acoperiți și fierbeți până când friptura este fragedă, aproximativ 3-1/2 până la 4 ore.
Adăugați apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a menține friptura la foc mic în bulion.
Scoateți carnea din bulion și rezervați bulionul.
Lăsați carnea să stea 20 de minute. Tăiați orice grăsime și tăiați subțire carnea. Când este gata de servit, reîncălziți carnea de vită feliată în bulion.