Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită

Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită
Hot sandwich-uri friptură de vită necesită în jurul valorii de 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 232 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de cimbru măcinat, pâine, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită, Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită, și Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, topiți untul la foc mediu. Friptură maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția rulourilor; acoperiți și fierbeți până când friptura este fragedă, aproximativ 3-1/2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3
Adăugați apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a menține friptura la foc mic în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Scoateți carnea din bulion și rezervați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Lăsați carnea să stea 20 de minute. Tăiați orice grăsime și tăiați subțire carnea. Când este gata de servit, reîncălziți carnea de vită feliată în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Serviți pe rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista