Sandwich Presat La Grătar

Sandwich Presat La Grătar
Sandwich presat la grătar este un vegetarian rețetă cu 1 porții. O porție conține 761 calorii, 4G de proteine, și 77g de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână pâine rotundă, măsline picholine, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandwich De Bagel Presat, Sandwich Caprese Presat, și Sandwich de picnic presat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar sau o tavă de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Tăiați pâinea pe jumătate pe lungime. Goliți interiorul. Puneți deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
3
Faceți unt compus combinând unt, măsline și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
4
Se întinde și se uniformizează stratul de unt compus pe fiecare suprafață tăiată a pâinii. Reasamblați piesele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
5
Ungeți în afara pâinii cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
6
Așezați pâinea pe tavă și deasupra cu tigăi sau alt tip de greutate pentru a apăsa ușor pâinea în timp ce se prăjește. Grătar sau grătar aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Serviți cald.
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții1
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista