Sandwich noapte: felii de pui și ciuperci Rachael

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sandwich Night: puiul feliat și Rachael de ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 804 calorii, 60g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, murături deli, amestec de condimente la grătar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Rachael Ray este cel mai bun sandviș cu șuncă și brânză, Franceză Ceapa Felii Friptură Croissant Sandwich, și Balsamic Glazurate Cicken Cabrese Sandwich (Rachael Ray) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mică, topiți 2 linguri de unt la foc mediu, apoi adăugați ciupercile și ridicați puțin focul. Gatiti ciupercile pana cand sunt fragede si intunecate, aproximativ 8-10 minute.
Adăugați Salvia la jumătatea timpului de gătit. Condimentează ciupercile cu sare și piper, după gust, după ce sunt întunecate și fragede, deoarece sarea încetinește rumenirea prin extragerea lichidelor.
Între timp, într-o a doua tigaie mică la foc mediu topiți o altă lingură de unt.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper, după gust și se gătește până se înmoaie, 10 până la 12 minute. Se amestecă varza murată, se gătește până se încălzește, apoi se stinge focul. În timp ce ceapa se gătește, încălziți o tigaie din fontă sau o tavă la foc mediu-mare. Condimentați puiul din belșug cu condimente de friptură din Montreal.
Adăugați uleiul de măsline extravirgin în tigaie sau tavă și gătiți puiul, întorcând o dată, până când este fiert, aproximativ 12 minute.
Scoateți puiul pe o farfurie. Ștergeți tigaia sau grătarul și reduceți focul la mediu-scăzut. Tăiați subțire puiul într-un unghi.
Adăugați smântâna, savurați și ketchup-ul într-un castron mic și amestecați ierburile proaspete.
Ungeți ușor 1 parte a feliilor de pâine cu lingura rămasă de unt. Construiți sandvișurile cu laturile untate orientate spre exterior, în această ordine: pansament, brânză, ciuperci, pui feliat, varză murată cu ceapă, brânză și terminând cu pansamentul pentru a fi pus la loc. Grătați sandvișurile timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se servește cu murături și ridichi sărate.