Sandwich De Înghețată Cu Vafe Prăjite
Sandwich-ul de înghețată cu vafe prăjite ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 338 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 120 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână înghețată vanillan, vafe, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Înghețată Duminica: Înghețată Prăjită Cu Nucă De Cocos, Înghețată Cu Con De Vafe Cu Ciocolată, și Înghețată de acoperiș din tablă cu con de vafe zdrobit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți vafa congelată, întindeți imediat cu unt și tăiați vafa în jumătate.
Așezați o lingură de înghețată pe o jumătate din vafe, distribuind uniform.
Stropiți înghețata cu sirop de arțar; acoperiți înghețata cu cealaltă jumătate de vafe și apăsați ușor pentru a sigila sandvișul.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Sandvișurile cu înghețată pot fi asociate cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.