Sandwich de mic dejun cu șuncă și brânză cu chutney de Mango

Sandwich de mic dejun cu șuncă și brânză cu chutney de Mango
Șuncă și brânză mic dejun Sandwich cu Mango Chutney ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 309 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,15 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită, ouă, brioșe din cereale integrale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich de mic dejun cu cremă de brânză și gem de mango, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Mango Chutney Mic Dejun De Salvare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați șuncă; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Reduceți căldura la mediu; acoperiți tigaia cu spray de gătit. Sparge ouăle în tigaie fierbinte; gatiti 1 minut pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați jumătățile de brioșă, tăiate cu părțile în sus, pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Întindeți 2 lingurițe de chutney peste jumătatea inferioară a fiecărei brioșe; se acoperă cu 2 felii de șuncă, 1 ou și 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Presărați 2 linguri de brânză peste jumătatea superioară a fiecărei brioșe. Se fierbe 1 1/2 minute sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Așezați jumătățile superioare de brioșe peste jumătățile inferioare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista