Sandwich De Legume Mediteraneene La Grătar

Sandwich de legume mediteraneene la grătar necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ciuperci portobello, vinete, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich De Pui Mediteranean La Grătar, Sandviș Cu Ton La Grătar Mediteranean, și legume la gratar sandwich / bombay legume la gratar sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Ungeți vinetele și ardeii grași roșii cu 1 lingură ulei de măsline; folosiți mai mult dacă este necesar, în funcție de dimensiunile legumelor.
Se pune pe o foaie de copt și se prăjește în cuptorul preîncălzit. Prăjiți vinetele până se înmoaie, aproximativ 25 de minute; prăjiți ardeii până se înnegresc.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline și gătiți și amestecați ciupercile până se înmoaie. Se amestecă usturoiul zdrobit în maioneză. Feliați focaccia pe jumătate pe lungime.
Întindeți amestecul de maioneză pe una sau ambele jumătăți.
Cojiți ardeii răciți, miezul și felia. Aranjați vinetele, ardeii și ciupercile pe focaccia. Înfășurați sandvișul în folie de plastic; așezați o placă de tăiere deasupra acesteia și cântăriți-o cu câteva conserve. Lăsați sandwich-ul să stea timp de 2 ore înainte de feliere și servire.