Sandwich de legume mediteraneene la grătar necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ciuperci portobello, vinete, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich De Pui Mediteranean La Grătar, Sandviș Cu Ton La Grătar Mediteranean, și legume la gratar sandwich / bombay legume la gratar sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Ungeți vinetele și ardeii grași roșii cu 1 lingură ulei de măsline; folosiți mai mult dacă este necesar, în funcție de dimensiunile legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Se pune pe o foaie de copt și se prăjește în cuptorul preîncălzit. Prăjiți vinetele până se înmoaie, aproximativ 25 de minute; prăjiți ardeii până se înnegresc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline și gătiți și amestecați ciupercile până se înmoaie. Se amestecă usturoiul zdrobit în maioneză. Feliați focaccia pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Focaccia
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Întindeți amestecul de maioneză pe una sau ambele jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Cojiți ardeii răciți, miezul și felia. Aranjați vinetele, ardeii și ciupercile pe focaccia. Înfășurați sandvișul în folie de plastic; așezați o placă de tăiere deasupra acesteia și cântăriți-o cu câteva conserve. Lăsați sandwich-ul să stea timp de 2 ore înainte de feliere și servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Focaccia
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier