Sandwich cu unt de arahide la grătar și jeleu
Sandvișul cu unt de arahide și jeleu la grătar este un vegetarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 290 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pâine, orice aromă de jeleu de fructe, unt de arahide și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 2043 de oameni au fost impresionați de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Încercați Sandwich cu unt de arahide la grătar și jeleu, Sandwich cu unt de arahide la grătar și jeleu, și Sandwich cu jeleu cu unt de arahide la grătar cu fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul sau tigaia la 350 de grade F (175 de grade C).
Întindeți untul pe o parte a fiecărei felii de pâine.
Întindeți untul de arahide pe partea desfăcută a unei felii de pâine și jeleu pe cealaltă.
Așezați o felie, cu unt în jos pe grătar. Se acoperă cu altă felie, astfel încât untul de arahide și jeleul să fie în mijloc. Gatiti timp de 4 minute pe fiecare parte, sau pana se rumeneste si incalziti.