Sandwich Cu Ton Mediteranean Cu Față Deschisă

Sandwich Cu Ton Mediteranean Cu Față Deschisă
Sandwich-ul cu ton mediteranean deschis este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 15 porții. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 103 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ton, capere, frunze de salată romaine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Sandwich Cu Ton Deschis, Sandviș Cu Ton Cu Față Deschisă, și Sandwich De Salată De Ton De Vară (Cu Față Deschisă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția salatei și a pâinii, într-un castron mediu. Aranjați salata pe pâine, apoi acoperiți cu amestec de ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
PâinePâine
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
De asemenea, teribil cu Hellmann sau cele mai bune alimente lumina maioneza
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză UșoarăMaioneză Ușoară

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista