Sandwich Cu Ton Hawaian
Sandvișul cu ton hawaian este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 376 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, bucăți de ton în ulei de măsline, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi inelele de ananas, puteți urma acest fel principal cu Lemony Glazurate Ananas Cu Susul În Jos Turtă Dulce ca desert. 134 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandwich Cu Ton Hawaian, Șuncă Hawaiană și Sandwich elvețian, și Sandwich Spam Hawaian.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Prăjiți chiflele de hamburger și întindeți părțile tăiate cu unt.
Scurgeți jumătate din ulei din ton.
Combinați tonul și uleiul rămas, sucul de lămâie, sarea, piperul și pudra de chili într-un castron mic.
Se amestecă bine. Umpleți fiecare chiflă prăjită cu salată de ton, salată mărunțită, brânză mozzarella și un inel de ananas.
Așezați sandvișurile pe o foaie de copt și încălziți până când brânza se topește, aproximativ 10 până la 12 minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz
Pinot Noir, Merlot și vinul rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Monterey Pinot Noir. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Crama Hahn Monterey Pinot Noir]()
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Hahn Winery 2008 Pinot Noir este vibrant, dar elegant, cu o nuanță care amintește de petalele de trandafir și un nas de căpșuni, condimente și arome florale. Arome plăcute de prune și cireșe întunecate curg peste palat, amestecându-se cu atingeri de piper negru și stejar. Fructele coapte sunt echilibrate de aciditate zesty, cu climă rece și taninuri netede și mătăsoase.Acest Pinot Noir prietenos cu mâncarea poate fi servit cu o gamă largă de feluri de mâncare. Savurați-l cu pui acoperit cu brânză de capră și roșii uscate, somon la grătar cu orzo cu ierburi sau o pizza simplă cu ciuperci.