Sandvișul de somon cu față deschisă cu sos dulce de muștar este un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 467 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ouă, file de somon, pâine multigrain și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich cu somon deschis cu sos dulce de muștar, Sandwich de Cod deschis cu sos dulce de ardei roșu, și Sandwich Cu Somon Deschis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați împreună dijonul, mierea, uleiul de măsline și sucul unuia dintre limes. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți un grătar sau un pui de carne.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
3
Ungeți fileurile de somon pe fiecare parte cu ulei de măsline și condimentați liberal cu sare și piper. Grătiți până când sunt fierte, 3-4 minute pe fiecare parte (sau fierbeți, cu pielea în jos, până când sunt fierte, 6-8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Somon
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
În timp ce somonul se gătește, aruncați ceapa și roșiile în sosul dulce de muștar pentru a le acoperi și întindeți-le într-un coș la grătar (sau într-un vas mic rezistent la broiler). Grătiți (sau fierbeți) până când sunt doar fragede. Grătiți (sau fierbeți) pâinea împreună cu legumele până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
5
Aranjați salata pe pâine, apoi acoperiți cu somonul, ceapa, roșiile, avocado, oul fiert tare, caperele și sucul celui de-al doilea var.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.