Sandwich cu somon deschis cu sos dulce de muștar

Sandvișul de somon cu față deschisă cu sos dulce de muștar este un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 467 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ouă, file de somon, pâine multigrain și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich cu somon deschis cu sos dulce de muștar, Sandwich de Cod deschis cu sos dulce de ardei roșu, și Sandwich Cu Somon Deschis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună dijonul, mierea, uleiul de măsline și sucul unuia dintre limes. Condimentează după gust cu sare și piper.
Preîncălziți un grătar sau un pui de carne.
Ungeți fileurile de somon pe fiecare parte cu ulei de măsline și condimentați liberal cu sare și piper. Grătiți până când sunt fierte, 3-4 minute pe fiecare parte (sau fierbeți, cu pielea în jos, până când sunt fierte, 6-8 minute).
În timp ce somonul se gătește, aruncați ceapa și roșiile în sosul dulce de muștar pentru a le acoperi și întindeți-le într-un coș la grătar (sau într-un vas mic rezistent la broiler). Grătiți (sau fierbeți) până când sunt doar fragede. Grătiți (sau fierbeți) pâinea împreună cu legumele până devin aurii.
Aranjați salata pe pâine, apoi acoperiți cu somonul, ceapa, roșiile, avocado, oul fiert tare, caperele și sucul celui de-al doilea var.
Serviți imediat cu mai mult sos pentru stropire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau