Sandwich cu somon afumat pe Pumpernickel

Sandwich cu somon afumat pe Pumpernickel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 500 de calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de somon sockeye, castraveți, chipsuri de cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon afumat și brânză de capră pe Pumpernickel-secară, Pâine prăjită Pumpernickel cu somon afumat și cremă de hrean, și Pâine prăjită Pumpernickel cu somon afumat și cremă de lămâie-arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți felii de pâine pe 1 parte cu crme frache. Top 2 felii cu castravete, ceapă și somon.
Se presară cu capere și piper proaspăt măcinat. Se acoperă cu 2 felii de pâine rămase.
Serviți sandvișuri cu chipsuri.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.