Sandwich Cu Legume La Grătar
Această rețetă servește 4. O porție conține 620 calorii, 8g de proteine, și 49G de grăsime. Dacă $2.34 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Sandwich-ul de legume la grătar ar putea fi un minunat vegan rețetă pentru a încerca. Un amestec de rulouri cruste, salată română, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați sandviș la grătar cu legume / sandviș la grătar cu legume bombay, Sandwich Cu Legume La Grătar, și Sandwich Cu Legume De Grădină La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde grătarul. Într-un castron mare, combinați oregano, busuiocul, dacă folosiți, sarea, piperul negru, oțetul și uleiul.
Adăugați vinetele, dovleceii, ardeii grași și ceapa și amestecați pentru a acoperi. Grătiți legumele în loturi, rotind o dată, până se rumenesc ușor și se înmoaie, 10 până la 15 minute pe lot.
Întindeți interiorul fiecărei role cu 1 lingură de pesto. Sandwich legumele la grătar, salata verde și roșiile în rulouri.
Recomandarea vinului: Alsacia pinot blancs sunt printre cele mai versatile vinuri. Moi, nuci și ușor de băut, asociază la fel de bine legumele, puiul și peștele. Și cel mai potrivit pentru acest sandwich nepretențios, ele sunt întotdeauna ieftine.
Note: feliați dovleceii pe lungime pentru grătar, astfel încât să nu trebuiască să vă confruntați cu toate acele mici runde de dovlecei care amenință să cadă prin grătar.