Sandwich Cu Friptură La Grătar

Sandwich Cu Friptură La Grătar
Gratar Rib-ochi friptură de tip sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $10.61 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1095 calorii, 89G de proteine, și 78g de grăsime. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, frunze de busuioc sfâșiate, șobolani și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sandwich cu friptură la grătar Bobby Flay cu sos de friptură, Sandwich Cu Friptură La Grătar, și Sandwich Cu Friptură La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Într-un castron mic, amestecați boia afumată și 2 până la 3 linguri de ulei de măsline. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Condimentați fripturile cu sare și piper pe ambele părți și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Puneți fripturile pe grătar fierbinte și căutați pe fiecare parte până la coacerea dorită, aproximativ 4 minute. Se acoperă cu ardeii și provolona și se gătește până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Ungeți rulourile de friptură cu uleiul de ardei afumat și grătați până se carbonizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Tăiați fripturile în jumătate, pe lungime și puneți-le una peste alta pe jumătatea inferioară a ruloului. Se acoperă cu salata de ierburi și se acoperă cu jumătatea superioară a ruloului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
8
Servi.
9
Adăugați toate ingredientele într-un castron mic și aruncați pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Angeline Reserve Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Angeline Reserve Merlot
Angeline Reserve Merlot
Un alt mare ambasador al regiunii Paso Robles diversă și din ce în ce mai respectată, acest vin se deschide cu arome de mure coapte, cireșe maraschino și note de afine jammy, în timp ce palatul se echilibrează cu indicii de boabe de cafea proaspete și un finisaj de caramel închis. Îmbătător de fructe-înainte cu un corp mediu care este bine structurat cu taninuri discrete.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista