Sandwich Cu Friptură

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandwich-ul cu friptură. Pentru $ 6.4 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 114g de grăsime, și un total de 1371 calorii. Această rețetă servește 2. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare kosher, maioneză, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandwich cu friptură la grătar Bobby Flay cu sos de friptură, Sandwich Cu Friptură, și Cel Mai Bun Sandwich Cu Friptură.
Instrucțiuni
Condimentați friptura din belșug cu sare și piper pe ambele părți.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mare până aproape că fumează, apoi căutați friptura pe fiecare parte timp de 1 minut. Reduceți focul la minim și gătiți friptura timp de aproximativ 7 până la 10 minute, întorcând o dată, până când este foarte rară la mijloc.
Se scoate pe o farfurie, se acoperă bine cu folie de aluminiu și se lasă să stea 10 minute. Feliați friptura în fâșii.
Folosind aceeași tigaie, încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Se adaugă ceapa și cimbrul și se sotează 10 minute, până când ceapa se rumenesc și se caramelizează, amestecând ocazional.
Pentru a asambla sandvișurile, întindeți o lingură de maioneză de muștar pe jumătatea inferioară a fiecărui coc.
Așezați un strat fâșiile de friptură deasupra mayo-ului, presărați sare și piper, iar deasupra cu inelele de ceapă caramelizate.
Așezați rucola bebelușului deasupra inelelor de ceapă și acoperiți sandvișurile cu jumătatea superioară a chiflelor.
Bateți ingredientele împreună într-un castron mic.
Serviți la temperatura camerei.