Sandwich Cu Crab Din Caraibe
Reteta Sandwich crab Caraibe ar putea satisface pofta ta din America Centrală în jurul valorii de 22 minute. Pentru $2.31 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 314 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Un amestec de avocado, tei, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri De Crab Din Caraibe Benedict, Sandviș cu șuncă BBQ din Caraibe, și Sandviș Cu Șuncă Și Ananas Din Caraibe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Radeți coaja de la 1 var la 1/2 linguriță egală. Strângeți sucul de la limes la egal cu 6 linguri. Combinați ușor coaja, sucul de lămâie, carnea de crab și coriandrul.
Coaceți chiflele la 350 timp de 7 minute sau până se prăjesc.
Puneți amestecul de carne de crab în chifle; se presară cu mango și avocado.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.