Sandwich Cordon Bleu de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 350 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină, lapte, pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. 88 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cordon Bleu Sandwich De Pui, Sandwich Cu Cordon Bleu De Pui, și Pui Cordon Bleu-ish Sandwich la grătar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu rezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați firimiturile de pâine și 1 linguriță de unt topit într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati sunca si ceapa in unt topit pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă cimbru și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați făină și gătiți, amestecând continuu, până când făina și-a pierdut mirosul crud, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Se ia de pe foc și se toarnă 1/2 cană plus 1 lingură de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
6
Puneți cratița înapoi la foc mediu și gătiți, amestecând continuu, până când sosul este gros, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Scoateți cratița de pe foc și adăugați 1/2 cană de brânză Gruyere mărunțită, muștar Dijon, sare, piper negru, piper cayenne și nucșoară. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Gruyere
Pulpă De Miel, Cu Os
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se amestecă puiul și murăturile tăiate cubulețe în sos de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
9
Așezați felii de pâine prăjită pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Ungeți o parte a fiecărei felii de pâine cu 3/4 linguriță de unt topit. Întoarceți feliile și acoperiți fiecare cu 1/4 din sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
11
Presărați 1 lingură de brânză Gruyere mărunțită deasupra fiecărui sandviș. Se acoperă cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gruyere
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
12
Coaceți sandvișurile în cuptorul preîncălzit până când brânza clocotește și amestecul de pui este fierbinte, 15 până la 20 de minute.