Sandwich Cu Cordon Bleu De Pui
Sandwich Cordon Bleu de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 350 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină, lapte, pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. 88 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cordon Bleu Sandwich De Pui, Sandwich Cu Cordon Bleu De Pui, și Pui Cordon Bleu-ish Sandwich la grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu rezistentă.
Combinați firimiturile de pâine și 1 linguriță de unt topit într-un castron mic.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati sunca si ceapa in unt topit pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă cimbru și se gătește 1 minut.
Adăugați făină și gătiți, amestecând continuu, până când făina și-a pierdut mirosul crud, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se toarnă 1/2 cană plus 1 lingură de lapte.
Puneți cratița înapoi la foc mediu și gătiți, amestecând continuu, până când sosul este gros, 1 până la 2 minute.
Scoateți cratița de pe foc și adăugați 1/2 cană de brânză Gruyere mărunțită, muștar Dijon, sare, piper negru, piper cayenne și nucșoară. Se amestecă pentru a combina.
Se amestecă puiul și murăturile tăiate cubulețe în sos de brânză.
Așezați felii de pâine prăjită pe foaia de copt pregătită.
Ungeți o parte a fiecărei felii de pâine cu 3/4 linguriță de unt topit. Întoarceți feliile și acoperiți fiecare cu 1/4 din sosul de brânză.
Presărați 1 lingură de brânză Gruyere mărunțită deasupra fiecărui sandviș. Se acoperă cu amestec de pesmet.
Coaceți sandvișurile în cuptorul preîncălzit până când brânza clocotește și amestecul de pui este fierbinte, 15 până la 20 de minute.